Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 22:32

Eπιμορφωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου του Κιάτου, στις 11:30,  με θέμα "Η αξιολόγηση της επίδοσης του μαθητή ως σχολική πρακτική και η αξιολόγηση των γραπτών δοκιμίων στην Εκθεση".

Εισηγητές:

  • Ο κ. Γεώργιος Σπανός, ομότιμος καθηγητής της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: “Θεωρία και πράξη της διδασκαλίας, της παραγωγής γραπτού λόγου: η αξιολόγηση των γραπτών δοκιμίων στην Εκθεση”

  • Η κ. Χρύσα Σπυροπούλου, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Κορινθίας, με θέμα: “ Η αξιολόγηση της επίδοσης του μαθητού ως σχολική πρακτική”

 

 

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 08:28

Επιμορφωτική συνάντηση την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου του Κιάτου, στις 11:30, με θέμα: “Η πρόσληψη του κειμένου και η αναγνωστική ανταπόκριση των μαθητών”

Εισηγητές:

  • Ο κ. Λευτέρης Βεκρής, Δρ Φιλόλογος, Σύμβουλος Α’- Ι.Ε.Π., με θέμα: « Πώς να υποστηρίξω τους μαθητές στην κατανόηση των κειμένων»
  • Η κ. Χρύσα Σπυροπούλου, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Κορινθίας, με θέμα: « Η αναγνωστική ανταπόκριση των μαθητών σε λογοτεχνικά κείμενα»( άσκηση σε ένα διήγημα του Γκυ ντε Μωπασσάν)

Τελευταίες
    Δημοσιεύσεις

Απόφαση Τοποθέτησης Διευθυντών

Επιλογές Στελεχών :: 28-07-2017

Επισυνάπτουμε την εκδοθείσα από την ΠΔΕ Πελοποννήσου απόφαση τοποθέτησης διευθυντών σε σχολικές μονάδες και Ε.Κ. Αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Κορινθίας. Οι τοθετηθέντες Διευθυντές οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία την Τρίτη 01-08-2017 στα γραφεία της...

Περισσότερα...

Πρόταση τοποθέτησης διευθυντών σε σχολικ…

Επιλογές Στελεχών :: 27-07-2017

Ανακοινώνεται η πρόταση τοποθέτησης διευθυντή σε σχολικές μονάδες και Ε.Κ. αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Κορινθίας όπως αυτή διαμορφώθηκε με την 07η/27-07-2017 πράξη του Συμβουλίου Επιλογής Στελεχών Δ.Ε. Κορινθίας.   Η επισυναπτόμενη πρόταση δεν είναι...

Περισσότερα...