Συμπόσιο για το έτος Αδριανού, 2017

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 09:37

Το 2017 έχει κηρυχθεί έτος Αδριανού, γιατί έχουν συμπληρωθεί 1900 χρόνια από την ανάρρησή του στην εξουσία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Μ. Κεκροπούλου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Κορινθίας διοργανώνουμε Συμπόσιο επιδιώκοντας να είμαστε πάντοτε στην πρώτη γραμμή των πολιτιστικών εξελίξεων και με τον τρόπο αυτό να αναδείξουμε τον νομό μας. Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στο Ξυλόκαστρο, στο Συνεδριακό Κέντρο του Σικυών Beach, το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου το Συμπόσιο θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή μας στη Στυμφαλία (με λεωφορείο που διαθέτει το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Πειραιώς), στο  Θεματικό Μουσείο του ΠΙΟΠ στη Στυμφαλία.  Ο μύθος και η ζωή συναντώνται. Αλληλεξάρτηση Ανθρώπου και φύσης σε αρμονική συνύπαρξη στη λεκάνη της Στυμφαλίας.

Θα θέλαμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ

Έχει σημασία να δηλώσετε τον τόπο διαμονής για να φροντίσουμε το σημείο συνάντησης με τα λεωφορεία που θα μας μεταφέρουν στη Στυμφαλία.

Τελευταίες
    Δημοσιεύσεις

Αποσπάσεις και Διαθέσεις Εκπαιδευτικών

Υπηρεσιακές Μεταβολές Εκπαιδευτικών :: 15-09-2020

Επισυνάπτεται η σχετική απόφαση που βασίζεται στην 17η πράξη του ΠΥΣΔΕ Κορινθίας,  αναμένεται επόμενη συνεδρίαση εντός της εβδομάδας.

Περισσότερα...

Διαθέσεις Εκπαιδευτικών σε σχολικές μονά…

Υπηρεσιακές Μεταβολές Εκπαιδευτικών :: 07-09-2020

Ανακοινώνονται δύο αποφάσεις διαθέσεων της ΔΔΕ Κορινθίας που βασίζονται στην 16η/07-09-2020 πράξη του ΠΥΣΔΕ Κορινθίας

Περισσότερα...